Verv

verv descriptive image

PR

PR er en kreativ gjeng som jobber med å komme opp med nye ideer og løsninger for hvordan best mulig synliggjøre organisasjonen vår. Vi brenner for å dele alle mulighetene og engasjementet som finnes i Cogito, enten det er snakk om foredrag, kurs, spennende prosjekter eller sosiale arrangement.Arbeidsoppgavene våre er hovedsakelig knyttet til visuell kommunikasjon i form av plakater, bilder og tekst på sosiale medier, men vi driver også med andre former for promotering, eksempelvis videoproduksjon og utforming av stands.

verv descriptive image

Arrangement

I arrangementsgruppen er du med på å arrangere AI-foredrag, -workshops og -konkurranser. Vi har blant annet hatt foredrag med anerkjente forskere, utfordrende hackathon og workshops med både teknologigiganter og startups. Her har du mulighet til å bli kjent med personer som brenner for kunstig intelligens, både innen akademia og i næringslivet.Et verv i arrangementgruppen gir gode muligheter for å bli kjent i AI-miljøet, og man blir fort god på nettverksbygging. Arbeidsoppgavene går ut på ta kontakt med potensielle bedrifter og foredragsholdere, planlegge arrangementene og legge til rette for at de blir så bra som mulig.

 

verv descriptive image

Dev

Dev står for utvikling og vedlikehold av Cogitos (Django-drevne) nettside samt andre organisasjonsverktøy. Siden Cogito er en relativt ny studentorganisasjon er også nettsiden foreløpig enkel. Et verv innen dev vil derfor kunne gi deg stor innnflytelse over retningen til nettsiden og gruppen som helhet. Det er altså store muligheter for å sette sitt eget preg dersom man skulle komme på noe kult man vil gjøre. Medlemmer i dev står veldig fritt til å velge hva de vil jobbe med og om de vil jobbe alene eller sammen med andre.