Om oss

Cogito NTNU er en frivillig studentorganisasjon som jobber for å fremme læring og interesse for kunstig intelligens på alle nivåer. Vi ble formelt stiftet i mars, med mål om å være en mest mulig åpen organisasjon, der alle som er nysgjerrige kan komme på blant annet kurs, workshops og kodekvelder innen AI-relaterte temaer. Vi kommer også til å holde enkelte lukkede arrangementer for våre medlemmer, samt ulike prosjekter der vi utforsker AI. Vi er (så langt) den eneste studentorganisasjonen på NTNU Gløshaugen med kunstig intelligens som hovedfokus.

Hva gjør vi?

Cogito NTNU holder kodekvelder annenhver uke, der hver kodekveld har et tema. Nivået varierer fra kveld til kveld slik at alle skal få mulighet til å dra nytte av tilbudet. Kodekveldene begynner med en introduksjon til kveldens tema. Deretter legges det opp til guidet arbeid med temaet.

Noen kvelder inviterer vi også eksterne fagpersoner og bedrifter som jobber innen kunstig intelligens til å holde kurs eller workshops. For bedrifter som er interessert i å komme på besøk, les mer her.

Vedtektene våre kan du finne her.